Lunarpages Web Hosting Forum

Scripting Languages Hosting Help => C++ / PERL / CGI Support => Topic started by: charlig69 on June 13, 2006, 06:42:21 AM

Title: Error nobody@lunarpages
Post by: charlig69 on June 13, 2006, 06:42:21 AM
I keep getting this error. My form is working but the email address always saids nobody@lunarpages.com  :? I have a field within my form where users insert their email address and i thought nms will take that as the "from " field but it doesnt help plz.
Quote
BEGIN
{
  $DEBUGGING         = 0;
  $emulate_matts_code= 0;
  $secure            = 1;
  $allow_empty_ref   = 1;
  $max_recipients    = 5;
  $mailprog          = '/usr/sbin/sendmail -oi -t';
  $postmaster        = '';
  @referers          = qw(www.tiffinfranciscans.org localhost);
  @allow_mail_to     = qw(carlosg@tiffinfranciscans.org localhost);
  @recipients        = ();
  %recipient_alias   = ();
  @valid_ENV         = qw(REMOTE_HOST REMOTE_ADDR REMOTE_USER HTTP_USER_AGENT);
  $locale            = '';
  $charset           = 'iso-8859-1';
  $date_fmt          = '%A, %B %d, %Y at %H:%M:%S';
  $style             = '/css/nms.css';
  $no_content        = 0;
  $double_spacing    = 1;
  $wrap_text         = 0;
  $wrap_style        = 1;
  $address_style     = 0;
  $send_confirmation_mail = 0;
  $confirmation_text = <<'END_OF_CONFIRMATION';
From: carlosg@tiffinfranciscans.org
Subject: form Submission

There is my file template1.pl and permissions 755.
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: GMTurner on June 13, 2006, 07:56:23 AM
Take a look at step 2 in this how-to thread and see if that helps...

http://www.lunarforums.com/forum/index.php?topic=18221.0

basically, the field in the html form has to be called "email" for it to work...
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: charlig69 on June 13, 2006, 08:41:18 AM
Thxs. I had it working before but I changed the id field to Email and then to something else , but it is working fine now. "email" it is.
Thxs :)

Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: GMTurner on June 13, 2006, 10:32:50 AM
Glad it worked :thumb:

(Also, special thanks again to Leighsww for the excellent how-to on setting up NMS formmail :) )
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: philvis on June 15, 2006, 12:45:12 PM
I'm using a Flash form with the NMS FormMail script and naming the email field email still returns the email addy as nobody @ server . lunarpages.
Other than that, the form works but its a little irritating.
Anyone have a solution for this problem?
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: GarveysIT on June 15, 2006, 12:51:22 PM
can you give a link?
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: philvis on June 15, 2006, 12:56:29 PM
I'm testing it. I'll throw one up in a few minutes.
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: philvis on June 15, 2006, 01:11:34 PM
Here's the link (http://www.basinwebs.com/formtest.html).
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: GarveysIT on June 15, 2006, 01:15:52 PM
just to check (although i'm sure you have) - the fielf is definately called e-mail?

http://livedocs.macromedia.com/flash/mx2004/main_7_2/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm?context=Flash_MX_2004&file=00000561.html
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: philvis on June 15, 2006, 01:19:13 PM
No, the field is email, not e-mail. I think NMS FormMail requires it to be such. I'll try the other way.
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: GarveysIT on June 15, 2006, 01:20:15 PM
no sorry about that, i meant email

did you check the steps of this:

http://www.lunarforums.com/forum/index.php?topic=18221.0
?
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: philvis on June 15, 2006, 01:26:22 PM
It works now. Thanks.

I realized it when I got your test email with a valid email address. Out of pure and utter laziness... :oops: ... I wasn't entering a valid email addy when testing. Live and learn.
Title: Re: Error nobody@lunarpages
Post by: GarveysIT on June 15, 2006, 01:29:01 PM
glad i could help! :)